Придай живот на годините!

При поръчки над 55.00 лв. подарък Ръкавици ВЮРТ потопени в полиуретан! Над 100.00лв. – безплатна доставка до офис на ЕКОНТ!

Статии за корозия

Боя Раптор цветове

Боя Раптор цветове и палитри.

По принцип боя Раптор се предлага в най използвания ЧЕРЕН цвят или БЕЗЦВЕТНА.

Безцветната боя може да бъде оцветена в желан от клиента цвят по RAL. За целта всеки клиент желаещ да си закупи определен цвят боя Раптор, различен от черен трябва да отвори палитра цветове по RAL и да си избере желания от него цвят. Това е най – добре да стане в удобен за вас магазин за автобои, където на дневна светлина да си изберете правилния цвят по  RAL. Ако нямате големи претенции за цвета, това можете да сторите и на компютъра в къщи, но там много зависи от самия монитор, яркостта му и контраста. Като се има предвид голямата разновидност на цветове по RAL, има вероятност да не можете да изберете точния цвят, който предпочитате.

След избиране на цвят по RAL ние ще ви оцветим боята и тя ще бъде готова за нанасяне след като прибавите втвърдителя. За да ви оцветим боята в желания от вас цвят, трябва предварително тя да бъде заплатена. Това се прави с цел , ако случайно не отидете да си вземете пратката, което се е случвало, ние да не се чудим какво да я правим тази боя, оцветена точно в този цвят.

За целта ви се издава Стокова разписка за физическо лице или Фактура за юридическо лице издадена от СЕРВО ООД , гр. Добрич, ул. Осми март 22, BG124704804, която трябва да бъде заплатена по Банков път. Така ще имате и доказателство да направения превод. Оцветената боя ще ви бъде изпратена още същия или на следващия ден най – късно, след като сме видяли парите по сметката ни.

Каква е цената на цветната боя Раптор?

За да ви оцветим боя Раптор в желаният от вас цвят, трябва да прибавим към нея 100 г. оцветител.

Това оскъпява допълнително с 14 лв. на литър закупената от вас боя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *